Står du overfor et hjulskift?

Vi hos Bakkegårdens Service står til rådighed, hvis du har brug for en hjælpende hånd til hjulskiftet. Vi kan hjælpe dig med alle former for hjulskift, hvad enten det er helt fabriksnye dæk, eller det blot er tid til vinterdæk. Når dækkene på bilen skal skiftes, er det vigtigt at hjulskiftet udføres efter korrekte forskrifter, hvilket vi kan garantere at det bliver hos os. Du har desuden mulighed for at få dine dæk opbevaret på vores lager tæt på Roslev og Mors, hvis der ikke er plads til det derhjemme.

 

Den rigtige rådgivning
Er du i tvivl, om dine dæk trænger til en udskiftning? Så kan vi hjælpe dig! Vi har et stort kendskab til både sommer- vinter- og helårsdæk, og rådgiver gerne dig, hvis du er på udkig efter en dygtig sparringspartner, når hjulskiftet indebærer nye dæk. Vi har samtidig et bredt udvalg af dæk til alle typer af biler, og der er med sikkerhed også et sæt, som passer til dig!

 

Vil du høre mere?
Hvad enten du skal have hjælp til hjulskiftet, er på udkig efter nye dæk eller blot ønsker at bestille tid til en montering, står vi til rådighed. Du kan kontakte os på enten telefon 28 56 07 87 eller på bakkegaardensservice@gmail.com. Vi er altid parate til at høre fra dig, og tager gerne en snak omkring din opgave – uanset om den er stor eller lille. Du er naturligvis også velkommen til en snak på vores autoværksted i Glyngøre nær Roslev og Mors, hvis dette er ønsket.